De unde vin durerile de spate?

În corpul uman de aproximativ 210 de oase și din mai mult de 180 de legătură articulație. Este un număr destul de mare pentru a vă corect ztrpčovaly viața. În special, atunci când sunt bolnavi. Cauzele de dureri articulare multiple. Poate pentru aceasta este o încălcare a sistemului de apărare, boli infecțioase, dar și a defectelor ereditare. Boli reumatismale boli care afectează motorii a aparatului, în special ale articulațiilor și coloanei vertebrale, dar, de asemenea, tendoanele și mușchii.

Cele mai frecvente sunt osteoartrita si artrita reumatoida.

Cele mai frecvente sunt osteoartrita si artrita reumatoidaColoana vertebrală este formată din o sută de apeluri articulațiilor, și fiecare dintre ele poate fi dureros. Baza sanatoasa de spate este destul de muschi, pentru a-și încheie în jurul coloanei vertebrale. Important este, în principiu – muschii sunt stocate cele de la nivelul coloanei vertebrale, care asigură stabilitatea ei înșiși vertebrelor.

Dar convenabil sedem rotund, umeri, muschii spatelui nevypracujeme. Dimpotrivă, kulatěním de spate in regiunea lombara, ne-am angajat la meziobratlovou ploténku. Ultima, este adevărat, are o unitate de regenerare coperta, dar nucleul său rosolovité și stă cu spatele rotund este vytlačováno înapoi în măduva spinării și kořenovým nervům.

Acest lucru poate fi dureri cronice de spate, hernie de disc, și apoi o lungă perioadă de tratament (de odihnă, simptomele de durere, obstřiky, fizioterapie sau acupunctura) și în cel mai rău caz, operațiune.

Cauzele bolilor reumatismale sunt diferite. Acest lucru poate fi o tulburare a sistemului de apărare, care creează anticorpi împotriva propriilor celule în organism, boli infecțioase, boli ereditare defecte și tulburări metabolice. În ciuda astfel de o gamă largă acestor boli un lucru in comun – ele sunt doar pentru un timp. Și modul în care acestea apar și care tratează?

Osteoartrita este îngrijorat, în special, pentru femei

Osteoartrita este îngrijorat, în special, pentru femeiDurere, rigiditate a articulațiilor afectate, iar mai târziu și limitată de impuls, instabilitate, deformare – este principalele simptome ale osteoartritei (osteoartrita). Este vorba despre cronice și boli degenerative, care este cauza principală de protezare a articulațiilor. Femeile au de suferit de cinci ori mai des decât bărbații.

Totul începe în cartilaj, care treptat își pierde fermitatea și elasticitatea. Treptat, soluții și poate să dispară, așa că, atunci când de conducere se întâmplă mai mare de frecare și iritarea. Capetele oaselor în comun rămân deschise și pe marginile se formeaza excrescente. Cei care încearcă să-l atârnă de a stabiliza, dar nu mai puțin zgomotos și cauza lui.

În etapele ulterioare, vă puteți simți durere chiar și în stare de repaus sau în timpul nopții. În tratamentul de important este schimbarea modului și a regimului motor. Obezitatea, accelerare, sarcina pe articulații și să se termine cu o scădere a masei boala doar se intensifică.

Osteoartrita-este ca nou nezánětlivé boli, dar temporar pot apărea simptome de inflamație, iritație, a intrat în vigoare cu edem, proteplením comun și zmnožením de lichid sinovial.

Formele ușoare de osteoartrită sunt caracteristice așa-numitele start durere – ei bolnav, se simte la primii pași în dimineața sau, poate, după o lungă perioadă de scaune. În curând, cu toate acestea, rozchodí. După eforturi mari, spre seară, cu toate acestea, durerea, la rândul său, crește.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *